LVI-työt

LVI-työt asiakaslähtöisesti suunnittelusta toteutukseen

OKT Talotekniikka Oy toteuttaa useita LVI-töitä laidasta laitaan asiakkailleen ympäri Suomen. Kuitenkin jokainen kohde on meille erilainen sillä toteutamme LVI-työt aina asiakkaamme vaatimuksien ja toiveiden mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan suunnittelun, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet talotekniikasta. Lisäksi toteutamme myös urakoinnin työmaalla asiakkaamme ja suunnittelian mukaisilla suunnitelmilla.

Urakoimme omakotitalojen lisäksi myös suurempia rakennushankkeita. Meitä löytyy laaja kokemus esimerkiksi hoivakotien LVI-urakoinnista. Isoissa hankkeissa toimimme aina asiakkaamme valtuutettuna. Tämä tarkoittaa että huolehdimme sovituista aikatauluista, sekä teemme sen mitä olemme asiakkaamme kanssa sopineet. 

Lisäksi autamme asiakkaitamme konsultoimalla heitä näkemyksillämme LVI-töiden toteuttamiseen kohteessa.

LVI-töiden lisäksi toteutamme myös sähkötyöt kohteisiinne.

Lisätietoa sähkötöistä löydätte tästä linkistä.

Lämmitys

Toteutamme koko lämmitysverkon kohteeseenne kaikkiin lämmitysmuotoihin. Lämmönjakoon tarjoamme niin lattialämmitystä, kuin patteriverkostoja.

Toteutamme myös teknisen tilan kaikki laiteasennukset, myös sähköasennukset. 

Vesi ja viemäri

Asennamme kohteenne vesi- ja viemäriverkostot aina pohjaviemäristä, vesikalusteisiin saakka. Kalusteisiin meiltä löytyy useiden eri valmistajien malleja. 

Näin voimme taata, että löydämme varmasti juuri teidän kohteeseen sopivat istuimet, hanat ja kaivot.

Ilmanvaihto

Tuomme raikkaan sisäilman rakennukseenne.

Hoidamme ilmanvaihdon asennustyön aina kanavistojen asennuksesta, ilmanvaihdon säätöön ja tasapainotukseen asti.

Toimivan ilmanvaihto järjestelmän perusteena on ammattilaisen tekemä säätötyö ja asennus.

Lämmitysjärjestelmät

Lämpöpumput

Kauttamme on saatavilla energiatehokkaat lämpöpumput kohteenne lämmitykseen. Lämpöpumppu on tämän hetken suosituin lämmitysmuoto. Lämpöpumpuissa on eroavaisuuksia oli kyseessä maalämpö, poistoilmalämpö, tai vesi-ilmalämpöpumppu. Neuvomme asiakkaitamme jo suunnitteluvaiheessa oikeaan laitevalintaan, sekä lämmitysmuotoon.

Lattialämmitys

Suosittelemme asiakkaillemme vesikiertoista lattialämmitystä kaikissa kohteissa, joissa sen asentaminen on vain mahdollista. Lattialämmitys on asukkaalle huoltovapaa ratkaisu ja takaa mukavan ja energiatehokkaan lämmityksen asiakkaalle. Lisäksi lattialämmitys on sisustajan unelma, sillä lattialämmitys ei vie asunnon asuinpinta-alaa kuten patterit.

LVI-työt, Referenssit, OKT Talotekniikka Oy, LVIS-suunnitelmat, LVIS-urakointi, Lehto Asunnot Oy Logo

Vesi- ja viemäröintityöt

OKT Talotekniikka Oy palvelee asiakkaitaan vesi- ja viemäritöissä suunnittelusta lähtien.

Suunnitteluvaiheessa avaamme keskustelun asiakkaamme kanssa myös laitevalinnoista ja autamme asiakastamme löytämään juuri hänen tarpeeseen toimivat laiteratkaisut. Muodostamme vesiviemärisuunnitelmat ja lisäksi kauttamme tulee kohteeseenne myös KVV-asemakuva.

Kauttamme on saatavilla alan johtavien valmistajien kalusteet, hanat, istuimet ja suihkut joista voimme valita kanssanne toimivat ja tyylikkäät tuotteet käyttöönne.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto

Toimiva ilmanvaihto on tärkeä terveydelle. Ilmanvaihdon tehtävä on luoda hyvää sisäilmaa rakennuksessa. Ilmanvaihtokone tuo rakennukseen raikasta ilmaa ulkoa ja poistaa jo käytetyn ilman ulos rakennuksesta. 

Ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokone on rakennuksen sisäilman sydän. Kauttamme on saatavilla markkinoiden laadukkaimmat ilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtokonetta valittaessa on hyvä huomioida ilmanvaihtokoneen hyötysuhteet, sekä käyttökohde. Autamme teitä valitsemaan juuri oikean koneen kohteeseenne. Lisäksi kauttamme on saatavilla myös liesituulettimet kohteeseenne.

Ilmanvaihtokanavistot ja eristykset

Kanavistot ja eristykset ovat melko yksinkertaisia järjestelmiä, mutta siitä huolimatta on hyvä huomioida muutamia asioita jo urakkaa suunnitellessa. Esimerkiksi ilmanvaihdon päätelaitteiksi on olemassa monia erilaisia vaihtoehtoja, joista asiakas voi valita parhaiten hänen käyttöönsä soveltuvan tuotteen. Ilmanvaihtojärjestelmän kautta on mahdollista myös viilentää kotia maalämmön yhteydessä. Näissä tapauksissa kohteen eristyksissä tulee huomioida kondenssieristys.

Autamme asiakkaitamme kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

LVI-työt, Yritys, OKT Talotekniikka Oy, LVIS-suunnitelmat, LVIS-urakointi

LVI-tuotteet asiakkaamme ehdoilla

Olemme urakoitsijana monimerkki edustaja. Tämä tarkoittaa että asiakkaallamme on aina mahdollisuus valita kohteeseensa juuri hänen tarpeeseensa sopiva laitevalmistaja ja ratkaisu.

Edustamme alan laadukkaimpia tuotemerkkejä ja kumppaneina meillä toimii alan parhaimmat valmistajat ja tukut.

Haluamme toteuttaa LVI-työt asiakkaillemme avoimena kumppanina, jolloin myös tuotevalikoimamme on laaja ja merkki riippumaton.

Alla esimerkkejä kumppaneistamme ja tuotemerkeistämme:

Kysy kohteenne LVI-työt meiltä