Yritys

Yritys | OKT Talotekniikka Oy

"Meidän yritys on teitä varten,
toteuttamassa talotekniikkaa
- Toimivaan kotiin"

OKT Talotekniikka Oy syntyi vuonna 2015 helpottamaan asiakkaidensa arkea kokonaisvaltaisessa talotekniikan urakoinnissa.

 

Pitkään talotekniikan parissa työskenneltyämme havaitsimme asiakkailla tarpeen suoraviivaisemmalle toiminnalle LVIS-urakoinnin puolella. 

 

Halusimme auttaa asiakkaita tarpeessa ja näin syntyi OKT Talotekniikka Oy.

Toimintamme perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen, joka korostuu palvelussamme laadukkaissa talotekniikka kokonaisuuksissa. 

Haluamme luoda asiakkaille palvelun, jossa heidän koko talotekniikastaan vastaa yksi luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen.

 

Meille tärkeää on löytää asiakkaan kanssa juuri heidän tilanteeseen sopiva ratkaisu ja toteuttaa se lupausten mukaisesti, siististi ja säntillisesti.

Emme täten tarjoa asiakkaillemme mitään turhaa, vaan ainoastaan sen mitä he oikeasti toimivaan talotekniikkaansa tarvitsevat – kustannustehokkaasti.

Meille on tärkeää toteuttaa asiakkaillemme ratkaisu, jonka takana voimme seistä myös kohteen elinkaaren aikana. Keskitymme toiminnassamme vahvasti käytettävän kohteen elinkaareen. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme työssämme ja tuotteissamme huomioon myös asumisen aikana tapahtuvat asiat.

 

Käytämme alan laadukkaita ja tunnettuja merkkejä ja tarkastamme aina käytettävän tuotteet taustat. Näin voimme taata, että asiakkaamme saavat tukea talotekniikkansa kanssa, myös läpi kohteensa elinkaaren.

 

Näin asiakkaamme saavat täydellisen LVIS-talotekniikan kotiinsa huolettomasti.

Emme pelkää myöskään haasteita. 

Toteutamme LVIS-ratkaisuja kaiken kokoisiin ja kaiken tyyppisiin kohteisiin.

 

Meiltä löytyy kokemusta ja ratkaisut myös isompiin hankkeisiin, kuten esimerkiksi koulujen ja hoivakotien LVIS-tekniikkaan.

 

Lisäksi meille sana mahdoton, ei ole mahdoton ennen kuin kaikki mahdollisuudet ovat varmasti kartoitettuja. Teemme töitä löytääksemme mahdottomaltakin tuntuvaan haasteeseen ratkaisua ja jos vain sen toteutus on asiakkaallemme järkevää me myös toteutamme tämän asiakkaallemme. 

 

Meille ratkaisun etsiminen ja löytäminen asiakkaalle on asiakaspalvelua.

Myöskään maantieteellinen sijainti ei ole este toiminnallemme.

Olemme valtakunnallinen LVIS-urakoitsija.

 

Päätoimipisteemme sijaitsee Ii:ssä, josta käsin operoimme työmaita Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Kainuussa, kuin myös Lapissa asti. Tämä on mahdollista asentajaverkostomme avulla. Asentaja verkostomme paikkakuntina toimii mm. Tampere ja Rovaniemi joista käsin pystymme toteuttamaan kohteita järkevien kulkuyhteyksien päästä. 

 

Olemme valmiita palvelemaan teitä, olitte sitten Hangossa tai Utsjoella. 

Meidän yritys on täällä teitä varten, toteuttamassa talotekniikkaa 

– Toimivaan kotiin!

Kysy tarjous palveluistamme