Yritys

Avoimet työpaikat, Yritys, OKT Talotekniikka Oy, LVIS-suunnitelmat, LVIS-urakointi

"Meidän yritys on teitä varten, toteuttamassa talotekniikkaa - toimivaan kotiin"

OKT Talotekniikka Oy syntyi vuonna 2015 helpottamaan asiakkaidensa arkea kokonaisvaltaisessa talotekniikan urakoinnissa.

Pitkään talotekniikan parissa työskenneltyämme havaitsimme asiakkailla tarpeen suoraviivaisemmalle toiminnalle LVIS-urakoinnin puolella. 

Halusimme auttaa asiakkaita tarpeessa ja näin syntyi OKT Talotekniikka Oy.

Toimintamme perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen, joka korostuu palvelumme laadukkaissa talotekniikkakokonaisuuksissa. 

Haluamme tarjota asiakkaille palvelun, jossa heidän koko talotekniikastaan vastaa yksi luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen.

Meille tärkeää on löytää asiakkaan kanssa juuri heidän tilanteeseen sopiva ratkaisu ja toteuttaa se lupausten mukaisesti, siististi ja säntillisesti.

Emme täten tarjoa asiakkaillemme mitään turhaa, vaan ainoastaan sen mitä he oikeasti toimivaan talotekniikkaansa tarvitsevat – kustannustehokkaasti.

Toteutamme ratkaisuja joiden takana voimme seistä myös kohteen elinkaaren aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme työssämme ja tuotteissamme huomioon myös asumisen aikana tapahtuvat asiat.

Käytämme alan laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä ja tarkastamme aina käytettävän tuotteen taustat. Näin voimme taata, että asiakkaamme saavat tukea talotekniikkansa kanssa, myös läpi kohteensa elinkaaren.

Näillä tavoilla asiakkaamme saavat täydellisen LVIS-talotekniikan kotiinsa huolettomasti.

Me emme pelkää haasteita. 

Toteutamme LVIS-ratkaisuja kaiken kokoisiin ja kaiken tyyppisiin kohteisiin. Meiltä löytyy kokemusta ja ratkaisut myös isompiin hankkeisiin, kuten esimerkiksi koulujen ja hoivakotien LVIS-tekniikkaan.

Meille ratkaisun etsiminen ja löytäminen asiakkaalle on asiakaspalvelua.

Myöskään maantieteellinen sijainti ei ole este toiminnallemme. Olemme valtakunnallinen LVIS-urakoitsija. Päätoimipisteemme sijaitsee Ii:ssä, josta käsin operoimme työmaita koko Suomeen. Tämä on mahdollista asentajaverkostomme avulla, jotka toimii mm. Tampereella ja Rovaniemellä. Näin pystymme toteuttamaan kohteita järkevien kulkuyhteyksien päästä.

Olemme valmiita palvelemaan teitä, olitte sitten Hangossa tai Utsjoella.

Meidän yritys on teitä varten: toteuttamassa talotekniikkaa toimivaan kotiin!

Kysy tarjous palveluistamme